Onze diensten

Wij ondersteunen je bij het optimaliseren van je webshop door het verbeteren van de gebruikerservaring en de conversieratio. Heb je geen webshop? Dan helpen we bij het opzetten een hele nieuwe webshop, of bij het optimaliseren van je online aanwezigheid.

Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om waardevolle resultaten te leveren en samen jouw doelstellingen te behalen. Onze focus ligt op een aantal belangrijke gebieden:

  • E-commerce, marketing & sales advies
  • Strategie
  • Digitale transformatie
  • Interim opdrachten op het gebied van sales- en projectmanagement.

“Bij E-Commerce spelen klanttevredenheid en snelheid een belangrijke rol!”

Davy Heuts

E-commerce, marketing & sales advies

In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid onmisbaar. E-commerce is daarbij een belangrijk onderdeel van succesvolle online verkoop en marketing.

Als specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van E-commerce, helpen we jouw bedrijf om online succes te bereiken. We hebben een diepgaande kennis van de nieuwste trends en technologieën en helpen onze klanten om altijd een stap vooruit te blijven in de snel veranderende E-commerce wereld.

Zo kunnen we ondersteunen bij het opzetten of optimaliseren van jouw webshop of het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie om de online zichtbaarheid te vergroten. Maar ook kunnen we meedenken om de gebruikerservaring te verbeteren en de conversieratio te maximaliseren. Wij staan klaar om jouw bedrijf te begeleiden in de wereld van online verkoop en omzetgroei.

90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen. Met het EcomVision Kansenonderzoek, onderzoeken we jouw webshop op meer dan 100 punten, en brengen we kansen in kaart om de omzet en het conversiepercentage te verhogen.

Of het nu gaat om B2B of B2C E-commerce, bij EcomVision hebben we de kennis en expertise in huis om jouw online verkoop en marketing naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast werken we samen met een aantal partners, zodat we alle benodigde kennis optimaal kunnen inzetten. Dit doen we door het geven van advies op maat om jouw E-commerce strategie te optimaliseren.

We richten ons eerst op de snelle winst. We kijken naar laaghangend fruit en richten ons op de zaken die je snel winst opleveren. Meestal zien we al binnen enkele weken tot enkele maanden samenwerking een positief rendement op de investering!

Strategie

Een goede strategie is de basis van succesvol ondernemen. Een strategie geeft richting en zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor de toekomst van je bedrijf. We helpen je graag bij het ontwikkelen van een heldere en effectieve strategie die past bij jouw bedrijf en doelen. We brengen samen met jou de markt in kaart, kijken naar de concurrentie en identificeren kansen en bedreigingen. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie die zorgt voor groei en duurzaam succes. Of het nu gaat om een marketingstrategie, een productstrategie of een groeistrategie, bij EcomVision ben je aan het juiste adres.

“Veel bedrijven hebben wel eens iets met online marketing gedaan, maar vaak krijg ik te horen dat ze er mee zijn gestopt omdat het niet rendabel was. 9 van de 10 keer komt dit, omdat er geen (goede) strategie was!”

Davy Heuts

Digitale transformatie

De wereld verandert snel en digitale technologieën hebben een grote impact op de manier waarop bedrijven werken. Digitale transformatie is dan ook essentieel voor het behouden van een concurrentievoordeel en het realiseren van groei. We helpen bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve digitale transformatie strategie, waarbij we ook de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI) benutten. We bekijken samen met jou welke veranderingen er nodig zijn in jouw bedrijfsprocessen en helpen bij het implementeren van de juiste digitale oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst en klaar is om te groeien. Of het nu gaat om het verbeteren van interne processen, het ontwikkelen van nieuwe digitale producten of het bieden van betere online klantervaringen, bij EcomVision hebben we de kennis en ervaring om jouw digitale transformatie tot een succes te maken.

We kijken samen welke processen zich het best lenen voor digitalisering en/of automatisering en helpen met het kiezen van de juiste software of het integreren van de webshop met bestaande bedrijfsprocessen. Door deze processen te digitaliseren en/of te automatiseren, kunnen bedrijven veel tijd en geld besparen. Bovendien zorgt dit voor een hogere efficiëntie en kunnen medewerkers zich meer richten op taken die waardevoller zijn voor het bedrijf.

“Ik schrik er van hoeveel sommige bedrijven nog met de hand doen, terwijl automatiseren vaak al binnen enkele weken of maanden is terugverdiend!”

Davy Heuts

Interim Sales- en Projectmanagement

Soms heb je tijdelijke expertise nodig om sales te stimuleren of belangrijke projecten succesvol te managen. We staan klaar om jouw team te versterken en te zorgen voor een effectieve uitvoering van salesactiviteiten en projecten. We brengen strategisch inzicht, leiderschap en resultaatgerichtheid om jouw doelen te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen en samen successen kunnen behalen.

Koffie of even bellen?
Neem contact met me op voor een kennismaking