E-commerce advies

Als specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van E-commerce, helpen we jouw bedrijf om online succes te bereiken. We hebben een diepgaande kennis van de nieuwste trends en technologieën en helpen onze klanten om altijd een stap vooruit te blijven in de snel veranderende E-commerce wereld. Niet alleen op het gebied van marketing & sales, maar alle processen en onderdelen die bij een webshop komen kijken.

Zo kunnen we ondersteunen bij het opzetten of optimaliseren van jouw webshop of het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie om de online zichtbaarheid te vergroten. Maar ook kunnen we meedenken om de gebruikerservaring te verbeteren en de conversieratio te maximaliseren. Wij staan klaar om jouw bedrijf te begeleiden in de wereld van online verkoop en omzetgroei.

“Verhoog je conversieratio en bespaar op marketingkosten met het EcomVision Kansenonderzoek

Davy Heuts

Of het nu gaat om B2B of B2C E-commerce, bij EcomVision hebben we de kennis en expertise in huis om jouw online verkoop en marketing naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast werken we samen met een aantal partners, zodat we alle benodigde kennis optimaal kunnen inzetten. Dit doen we door het geven van advies op maat om jouw E-commerce strategie te optimaliseren.

We richten ons eerst op de snelle winst. We kijken naar laaghangend fruit en richten ons op de zaken die je snel winst opleveren. Meestal zien we al binnen enkele weken tot enkele maanden samenwerking een positief rendement op de investering!

EcomVision Kansenonderzoek

Ben je een webwinkelier die streeft naar groei, meer kopende bezoekers, en een verbeterde gebruikerservaring? Wil je minder uitgeven aan online marketing en toch meer omzet genereren? EcomVision heeft het antwoord voor jou: het EcomVision Kansenonderzoek.

De eerste stap naar optimalisatie

Bij het optimaliseren van een webshop is de eerste stap de belangrijkste. Het Kansenonderzoek van EcomVision is ontworpen om jou te helpen bij het identificeren van verbeterpunten op meer dan 100 cruciale vlakken. Dit onderzoek richt zich op de kerngebieden zoals marketing, usability, conversie, en SEO. Het doel? Het verhogen van je conversieratio en het verbeteren van de algehele klantervaring.

Wat het Kansenonderzoek inhoudt

Voor een vast tarief van €800 voert EcomVision een diepgaande analyse uit van je website. Het EcomVision Kansenonderzoek concentreert zich op essentiële onderdelen:

  1. Marktonderzoek: EcomVision kijkt naar de markt en je webshop, is deze onderscheidend genoeg?
  2. Gebruikerservaring: De gebruikerservaring is van cruciaal belang voor het succes van je webshop. EcomVision analyseert deze en geeft conrete verbeterpunten.
  3. Inhoudskwaliteit: De kwaliteit van de inhoud op je website is een bepalende factor voor conversie. EcomVision brengt in kaart welke inhoud kan worden geoptimaliseerd.
  4. Webshop-prestaties: Snelle laadtijden en een soepel functionerende webshop zijn van vitaal belang. EcomVision meet de snelheid en geeft verbeterpunten.
  5. Navigatie: Een heldere en intuïtieve navigatie is van groot belang voor het leiden van bezoekers naar aankopen. EcomVision denk mee over de ideale navigatiestructuur.
  6. Online performance: Een nulmeting van je huidige prestaties.
  7. Conversie: Het identificeren van mogelijkheden om je conversieratio te verhogen.
  8. Vindbaarheid in zoekmachines: Mogelijkheden voor het verbeteren van je (SEO) positie in zoekresultaten.

Na het onderzoek ontvang je concrete actiepunten, waarmee je website meer resultaat oplevert. Deze actiepunten zijn Quick Wins: kleine aanpassingen die snel kunnen worden doorgevoerd en direct de gebruikerservaring en webshopprestaties verbeteren. Daarnaast worden er kansen benoemd waarvoor meer onderzoek nodig is.

De volgende stappen

Het Kansenonderzoek eindigt met een Kick-off sessie op locatie of via Teams, waarin de resultaten worden besproken en het vervolgtraject wordt uitgestippeld.

Naar aanleiding van het onderzoek kun je direct beginnen met het oppakken van de Quick Wins. Dit kan variëren van eenvoudige aanpassingen zoals het veranderen van knopkleuren tot ingrijpende wijzigingen in de site-architectuur.

Je hebt de keuze om dit zelf te doen, EcomVision dit voor jou te laten doen, of om samen te werken. EcomVision denkt graag met je mee om te bepalen wat het beste bij jouw webshop past.

Meten is weten
Het belangrijkste is om wijzigingen systematisch te testen en te meten om hun effect op de conversie te beoordelen. Gebruik analytics-tools om te zien hoe aanpassingen het gedrag van bezoekers en de algehele conversie beïnvloeden. Dit biedt waardevolle inzichten voor toekomstige optimalisaties.

“Bij E-Commerce spelen klanttevredenheid en snelheid een belangrijke rol!”

Davy Heuts

Interesse?

Wil jij je conversieratio verhogen, meer kopende bezoekers aantrekken, en tegelijkertijd besparen op online marketingkosten? Het EcomVision Kansenonderzoek is ideaal om verbetermogelijkheden voor jouw webshop in kaart te brengen. Samen ontdekken we de kansen voor groei en succes! Neem nu contact met ons op of plan direct een telefonische kennismaking in.

Koffie of even bellen?
Neem contact met me op voor een kennismaking