EcomVision

Mijn naam is Davy Heuts. Met mijn bedrijf EcomVision, help ik ondernemers met het optimaliseren van hun E-commerce strategie en het behalen van resultaatgerichte doelen. Als ervaren specialist op het gebied van E-commerce, bied ik op maat gemaakt advies om de online zichtbaarheid te vergroten, de gebruikerservaring te verbeteren en de conversieratio te maximaliseren. 

Daarnaast sta ik klaar om bedrijven te ondersteunen op interim-basis, met een focus op sales en project management. Met mijn uitgebreide ervaring en vaardigheden help ik bedrijven succesvolle resultaten te behalen en groei te realiseren.

Of je nu behoefte hebt aan strategisch advies om je E-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen, of op zoek bent naar een tijdelijke kracht voor sales of project management, ik sta voor je klaar.

over mij

Davy Heuts

Meer dan 10 jaar ervaring in de e-commerce branche, en met succes gewerkt met een breed scala aan klanten, variërend van kleine start-ups tot grote internationale bedrijven. Met mijn diepgaande kennis van de markt en gepassioneerde benadering in het helpen van klanten, heb ik een reputatie opgebouwd als een toonaangevende autoriteit op het gebied van e-commerce.

Digitaliseren, automatiseren en optimaliseren

Al met al helpen we bedrijven om succesvol te zijn in de online wereld. Of het nu gaat om het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, het opzetten van een webshop, het optimaliseren van de online aanwezigheid, het kiezen van de juiste software of het integreren van de webshop met bestaande bedrijfsprocessen. 

We kijken samen welke processen zich het best lenen voor digitalisering en/of automatisering. Door deze processen te digitaliseren en/of te automatiseren, kunnen bedrijven veel tijd en geld besparen. Bovendien zorgt dit voor een hogere efficiëntie en kunnen medewerkers zich meer richten op taken die waardevoller zijn voor het bedrijf.

We richten ons eerst op de snelle winst. We kijken naar laaghangend fruit en richten ons op de zaken die jullie snel winst opleveren. 90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen. Meestal zien we al binnen enkele weken tot enkele maanden samenwerking een positief rendement op de investering!

Hero Illustration

Oplossingen op maat

We weten dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of jullie nu op zoek zijn naar advies over het opzetten van een nieuwe webwinkel, hulp nodig hebben bij het optimaliseren van jullie huidige e-commerce strategie, of op zoek zijn naar algemene management consulting diensten, ons team en partners staan voor jullie klaar om te helpen doelen te bereiken.

Illustration

Interim Sales
&
Project Management

Illustration

Interim Management
&
Consultancy

Illustration

E-Commerce
&
Digitale transformatie

Koffie of even bellen?
Neem contact met me op voor een kennismaking